NASIL OYNANIR?

- Süreli Mod! Diğer solucanlar arenada sizi bekliyor olacak ve 5 dakika içinde onları yenmeniz gerekecek. Arenada en son siz kalın ve en iyi avcı olduğunuzu kanıtlayın;
- Sonsuz modda görev çok basit! Yolunuza çıkan tüm ikramları yiyin ve 1 numara olmak için mümkün olduğunca büyüyün;
- Gems Fever... bu her şeyi anlatıyor! En sevdiğiniz solucanları geliştirmek için çok sayıda değerli mücevher bulabileceğiniz bir mod.

Solucan Avı
Solucan Avı oyunu hakkında...

Solucan Avı her yaş için basit ve eğlenceli bir oyundur! İkramları toplayın, en büyük olun ve diğer oyuncuları atlatın!
Oyunda, 1 numara olmak için yeni solucanların kilidini açabileceğiniz ve yükseltebileceğiniz kendi solucan çiftliğiniz olacak!
Görevleri tamamladığınız zaman özel solucan görünümleri elde edebilirsiniz!
Ayrıca oyunda Günlük Ödül almayı ve solucanların kilidini açmak ve onları daha hızlı ve daha güçlü hale getirmek için görevleri tamamlamayı unutmayın!
Çünkü oyunda, ülkenizdeki kendi rekorlarınızı takip edebileceğiniz ve dünyanın her yerinden oyunculara meydan okuyabileceğiniz Yerel ve Küresel liderlik tabloları var! OYUNUN ÖZELLİKLERİ

Arenada, oyun sırasında solucan konusunda size yardımcı olacak çeşitli bonuslar bulacaksınız.
Ancak onları avlayan diğer oyuncuları da unutmayın!
En sevdiğiniz solucanları da geliştirebilirsiniz, böylece oyun sırasında bonuslar çok daha uzun süre çalışır ve bu size daha fazla puan kazandırır!
Ve her savaştan önce solucanınız için farklı güçlendiriciler de seçebilirsiniz!
Maceraya atılma zamanı! Solucanınızla birlikte Solucan Avı'nın gerçek şampiyonları olmayı başaracağınızdan eminiz! İyi avlar!